Om Valpeuniverset

Velkommen til Valpeuniverset! 🐾

Valpeuniverset ble grunnlag i 13 november 2023 av meg, Christine Hindenes💚 

Målet med nettbutikken er å inspirere, hjelpe og støtte nye og erfarne valpekjøpere med hundeprodukter av høy kvalitet, opplæring og veiledning. 

Vi har fokus på utstyr som forenkler hverdagen til både hund og eier. Vi ønsker å bidra til at du og din lille firbente bestevenn skal kunne skape deres drømmeliv sammen!

Jeg startet nettbutikken www.valpeuniverset.no med et mål - å skape et nettsted hvor du kan finne utstyr du trenger for en trygg og komfortabel hverdag for både deg og hunden din, samt en god dose tips og triks på veien. Fra halsbånd og kobbel til leker og senger, har vi det du trenger for å gi valpen din den beste starten livet. Men vi tilbyr ikke bare utstyr. Vi tilbyr også omfattende opplæring og veiledning som vil hjelpe deg med å forstå hundens atferd, kommunikasjon og grunnleggende lydighetstrening. Våre tips og triks vil gjøre det enklere for deg å lære valpen din hverdagslydighet og skape et varig samarbeid basert tillit og respekt. 💚 Ikke bare det! Nå har vi vår helt egen kleskolleksjon som er designet spesifikt for deg som hundeeier. 🤩👕

Vi har kun produkter fra seriøse leverandører.

Ønsker du å ta kontakt? Send meg gjerne en e-post til post@valpeuniverset.no

Med vennlig hilsen Christine Hindenes

Styreleder og daglig leder 

Pawsible AS - Valpeuniverset

Org nr. 932 126 729

                                               

Følg Valpeuniverset på:

Facebook

Instagram